За нас

Основана през 2005 г., Купи в България бързо се налага като една от най-уважаваните и предпочитани компании за недвижими имоти на българския пазар. В корпоративната структура на компанията се включва и добре познатата строителна фирма “Конструмакс”, чието реноме е допълнителна гаранция за качеството на нашите услуги.

Основите на нашия успех се коренят в силата и компетентността на нашите специалисти. Затова Купи в България подбра екип от опитни, талантливи и енергични професионалисти, които ще бъдат до Вас на всяка крачка от иначе често сложния процес на избор и покупка на имот. Трупайки през годините опит, знания и ентусиазъм, днес ние сме тук, за да Ви спестим време, нерви, пари и съмнения. Защото знаем, че не купувате просто къща, а дом, защото разбираме, че избирайки инвестиционния си имот, Вие избирате своето перспективно бъдеще.

За своите клиенти сме подбрали имоти от всяка категория – земеделски земи, инвестиционни имоти, офиси, къщи и апартаменти, от малките уютни селца до големите забързани градове на България.

Купи в България вече е доказала качествата и предимствата си пред мнозина. Убедете се сами в нашия професионализъм.

  • facebook_button
  • googlePlus_button
  • viber_button
  • skype_button
Copyright © 2004-2019 - All Rights Reserved.

Сайтът на «Купи в България» използва cookies. Продължавайки да използвате сайта Вие се съгласявате с използваните от нас бисквитки.Приемам